Subprefectul Gabriel Stoian a fost schimbat din funcţie pentru că nu şi-a făcut cont de Facebook

2,682 views

Domnule Stoian, schimbarea dumneavoastră din funcţia de subprefect a fost o decizie a centrului sau aţi fost executat de conducerea ALDE Argeş?

Nu centrul a cerut schimbarea mea, ci cei de la Argeş.

De ce?

Pentru că am vrut să-mi fac treaba. Am fost implicat în rezolvarea a doua probleme majore de mediu în Argeş, ajunsesem la 70 – 80 % aproape de “buboi”, şi asta a deranjat. Ba, chiar mi s-a reproşat de la partid faptul că mi-am permis să cer anumite date de la Agenţia de Mediu Argeş în problemele de care vorbeam mai devreme. Sincer vă spun că eu am crezut că am fost numit subprefect din partea ALDE ca să îmi fac treaba, conform fişei postului, şi nu anumite jocuri. Şi ar mai fi ceva: eu am lucrat 30 de ani în Arpechim. Am plecat de jos şi am ajuns director şi nu am vrut ca banii câştigaţi de mine să-i pun în plic pentru menţinerea funcţiei de subprefect.

Preşedintele ALDE Argeş, Simona Brătulescu, ce v-a spus vizavi de această schimbare?

Ceva de tot râsul. Că nu mi-am făcut cont personal de Facebook prin care să promovez partidul, aşa cum face dânsa…, şi că sunt prea apropiat de PSD. Mi s-a reproşat şi faptul că am apărut într-o poză cu primăriţa din Ştefăneşti…

Comments

comments