Apa Canal 2000 S.A. continuă să își bată joc de argeșeni, culmea, pe banii lor!

Partidul pentru Argeș și Muscel somează public Primăria Pitești și Apă Canal care, printr-o societate comercială căpușă, a ales să pună pe drumuri mii de bătrâni din localitățile județului Argeș. Mai concret, Apă Canal – care asigură apa și canalul în 17 localități argeșene, dintre care 4 orașe și 13 comune, prin SC Apă Canal Prest SRL – a găsit de cuviință să pună pe drumuri mii de abonați care trebuie să se prezinte, culmea tupeului, în maximum 5 zile, la sediul din Pitești pentru reînnoirea contractului de furnizare, alimentare cu apă și canalizare.

 

Dacă pentru cei din mediul urban sau mai exact pentru cei din Pitești un drum la Apă Canal Prest – societate căreia nu îi putem înțelege rolul altfel decât de a produce bani pentru camarila PSD – nu ar fi o problemă, pentru cei din mediul rural, unii aflați la o distanță de peste 50 de kilometri, acest demers poate fi considerat absolut imposibil. Nu este vorba numai de costuri, ci și de faptul că populația din mediul rural este foarte îmbătrânită și astfel riscăm, din indolența unei societăți comerciale preferată de Primăria Pitești și Apă Canal 2000 SA, să asistăm la o bătaie de joc în masă la adresa argeșenilor abonați la serviciile acestei firme.

 

Săptămâna trecută, mii de abonați s-au trezit cu înștiințări în poartă în care se stipulează că dacă în termen de cinci zile nu reînnoiesc contractele vor fi “desființați”. Nesimțirea SC Apă Canal 2000 SA merge atât de departe încât, abonații sunt amenințați că dacă ulterior debranșării vor mai dori să beneficieze de apă și canal vor trebui să reia procedura de execuție a unui nou branșament ceea ce presupune costuri foarte mari.

 

Partidul pentru Argeș și Muscel somează public reprezentanții Apă Canal 2000 SA cărora le reamintește că în cadrul acestei societăți sunt angajați și directori cu salarii de zeci de milioane lunar, sume ce sunt plătite din banii celor pe care astăzi îi amenință.

 

Comments

comments