Ştrandurile şi piscinele din Piteşti şi din apropierea oraşului în care puteţi merge în această vară!

Urmează luni caniculare, când soarele este arzător şi avem nevoie de puţină relaxare şi ceva răcoritor. Vă propunem câteva ştranduri şi piscine din Piteşti, dar şi din apropierea oraşului, unde vă puteţi destinde şi bineînţeles, răcori!

 

Plajele amenajate din Piteşti sunt Ştrandul din Tudor Vladimirescu, cel de lângă Bazinul Olimpic şi cel mai nou spaţiu, Baza de agrement din Trivale. Ştrandurile sunt renovate şi întreţinute, în jurul plajelor fiind amenajate terase private, unde clienţii pot servi o băutură rece sau mâncăruri. Aceste ştanduri aparţin de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului şi dispun de o taxă de intrare de 7 lei pentru adulţi şi pentru elevi şi studenţi de 4 lei.

Baza de agrement Trivale, un ștrand cu dotări moderne

Baza de agrement Trivale este dotată cu 3 bazine de mărimi diferite între 2 m primul, 0,60 m și 1 m cel de-al doilea, iar cel de-al treilea are doar 0,25 m adâncime. Apa este filtrată și tratată zilnic cu tehnologii de ultimă oră în timp ce încălzirea bazinelor se realizează pe baza celulelor fotovoltaice prezente deasupra garajelor. Se pot închiria şi sezlonguri contra  cost, tariful fiind de 5 lei în timpul săptămânii şi 7 lei în weekend. Baza de agrement dispune şi de 25 – 30 de locuri de parcare acoperite.

Piteştenii mai pretenţioşi pot alege însă piscinele private atât din interiorul oraşului, cât şi din apropierea lui. Pe lângă cele trei piscine private din comuna Budeasa, argeşenii mai pot alege şi una dintre zonele de agrement de lux din Piteşti, precum piscina Magic sau Royal Park.

Apa Mării în Piteşti – Piscina Magic

Magic Events oferă piscină cu terasă şi Coffe Lounge-ul pentru toţi şi cream ambianţa şi evenimente unde poţi gusta plăcerea comfortului în luxoasa zonă outdoor. La piscina Magic, filtrarea şi dezinfectarea apei se face cu sterilizatoare speciale pe bază de sare şi nu pe bază de clor.

Taxă intrare: Luni – Joi – 10 lei; Vineri – Duminica – 25 lei
Adresa: Piteşti, Str. Libertăţii, Nr. 50, Trivale

Royal Park are o capacitate de 300 de locuri

Royal Park a fost creat ca o bază de relaxare şi sănătate şi reprezintă o zonă de agrement cu numeroase facilităţi: echitaţie; ciclism; role; kangoo jumps; tenis de masă; înot; plajă. Royal Park are o capacitate de 300 locuri dispuse în două secţiuni: economic–class cu 250 şezlonguri obişnuite şi bussines-class cu 50 de locuri. La zona de bussines-class Royal Park dispune de un număr de baldachine unice în România.

Tarife pentru piscine:

Luni – Vineri: 08.00 – 18.00 – 20 lei
Luni – Vineri: după ora 18.00 – 10 lei
Weekend şi Sărbători legale: 08.00 – 18.00 – 30 lei
Weekend şi Sărbători legale: după ora 18.00 – 20 lei
Adresa: Str. Mierlusesti (centura veche) vis-a-vis de baraj, Com. Bascov, Argeş

Shaker Club Budeasa – plajă cu piscină privată şi zonă de relaxare cu baldachine, masaj şi jacuzzi

Cu deviza „Ce poate fi mai plăcut decât să petreci o zi la piscină în aer liber pe plajă”, Shaker Club Budeasa oferă o mulţime de servicii şi facilităţi: plajă cu piscină privată; club pentru copii – piscină + loc de joacă; club privat cu petreceri în aer liber; terase şi bar în aer liber; zonă de petrecere a timpului liber – teren de volei pe plajă, billiard, ping-pong; zonă de relaxare – baldachine, masaj, jacuzzi.

Tariful pentru piscină: Luni – Vineri: 15 lei; Sâmbătă – Duminică: 25 lei
Intrare gratuită pentru copiii până în trei.
Adresă: Budeasa Mare, Nr. 242 bis

Mojo Summer Beach Budeasa!

Complex MOJO este o locaţie modernă creată ca o bază de relaxare. Complex Mojo are o capacitate de 400 locuri, o zonă specială V.I.P. Baza Mojo pune la dispoziţia clienţilor mai multe piscine, plajă, restaurant, pescărie, cazare la vile, parcare 500 locuri, teren fotbal, volei, club, terasă de seară, plimbări cu barca.
Adresă: Budeasa Mare, 2345

Sunrise Beach, altă plajă luxoasă din Budeasa

Sunrise Beach este o altă plajă luxoasă din Budeasa. În cadrul complexului clienții au la dispoziție o piscină de 350 mp,  25 m lungime și 17 metri lățime, placată cu gresie și dotată cu aparatură complexă de curățare automată, la fiecare 3 ore. Plaja este împrejmuită cu lemn stratificat și are deschidere de 50 de metri către lacul Budeasa.
Adresă: Budeasa Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.