Ștrandurile din Pitești se deschid pentru public sâmbătă!

Ștrandurile din Pitești se deschid pentru public sâmbătă! Serviciul Administrare Bazin de Înot și Baze de Agrement anunță deschiderea pentru public a ștrandurilor din Costache Negri și Trivale, începând cu data de 29 mai.

În Trivale, vor fi la dispoziția cetățenilor cele trei bazine, în timp ce în  la Plaja Costache Negri publicul va putea folosi cele două bazine mici. Bazinul mare (de 50 m) din Plaja Costache Negri nu este destinat accesului publicului, ci doar activității pentru înotul de performanță, desfășurate de către cluburile afiliate la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (ținând cont de faptul că Bazinul Olimpic este în proces de modernizare).

„În acest sens, rugăm cetățenii care aleg pentru agrement Plaja Costache Negri să înțeleagă situația și să susțină în acest fel înotul argeșean” este mesajul edililor piteșteni.

Pentru desfășurarea în bune condiții a activităților de agrement, în cele două ștranduri sunt luate toate măsurile necesare, conform legislației în vigoare pentru evitarea răspândirii și a îmbolnăvirii cu virusul SARS-COV-2, privind sănătatea publică, securitatea cetățenilor, serviciile de salvamar și cele medicale specifice, mai anunță administrația piteșteană.

Tarifele pentru agrement percepute de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești conform H.C.L nr 34/15.02.2018, modificată în 17.09.2020, valabile până la 31.12.2021, sunt următoarele:

– Acces plajă – copii sub 10 ani, elevi, studenți, pensionari – 2 lei/persoană;

– Acces plajă – adulți – 5 lei/persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.