Prima ediție a STONEBIRD FESTIVAL se desfășoară în perioada 10 – 12 august, la Corbi, într-un loc fascinant, unde tradițiile, natura, istoria și rock-ul se întâlnesc pentru un mix perfect.

Asta înseamnă STONEBIRD FESTIVAL – un eveniment de excepție va avea loc pe dealurile de deasupra satului Corbii de Piatră, jud. Argeș. Aici veți găsi aer curat, iarbă bogată, peisaje unice, oameni simpli, tradiții, istorie, bucate românești. Dar și unele dintre cele mai bune trupe rock din țară și din lume.

Vedetele STONEBIRD FESTIVAL vor fi Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, şi bateristul american Mike Terrana.

Printre cei care vor susţine concerte în cadrul festivalului Stonebird sunt nume de top precum trupele Zob, Partizan, Bucium sau Lupii&Alex Calancea. Va concerta şi The Rock, cea mai bună trupă tribut AC/DC din Europa.

Festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, parcare, zonă de food & drink, zone de relaxare pentru peste 1500 de persoane. Participanții pot veni cu cortul sau se pot caza la localnici (agroturism), unde vor fi serviți cu bucate naturale 100%, chiar din ograda lor.

Comments

comments