Star Trading Impex va realiza lucrările de consolidare şi reabilitare de la Colegiul Brătianu. Firma se apucă de lucru chiar în această lună

0
416

Numai veşti bune pentru elevii şi profesorii Colegiului Brătianu, a anunţat miercuri, în conferinţa de presă, viceprimarul Cornel Ionică!

Licitaţia pentru găsirea unui constructor care să termine lucrările de reabilitare a ajuns, în final, la sfârşit. După nenumărate contestaţii şi  procese în justiţie, s-a decis cine va face lucrările: o asociere de firme, al cărei lider este Star Trading Impex din Pitești. Selecţia unui alt constructor, după ce lucrările fuseseră deja începute în urmă cu mai bine de doi ani a fost necesară pentru că primul câştigător s-a dovedit a fi neserios, nerespectând graficul de lucrări. Din acest motiv s-a pierdut şi o finanţare din fonduri europene, lucrarea urmând a fi acum plătită din bani de la bugetul local. 
Potrivit edilului piteştean, lucrările se vor întinde pe doi ani şi au fost alocaţi şi banii necesari: în 2016 – circa 6.000.000 de lei, iar în 2017 alți 3.800.000 de lei. Pentru prima etapă din acest an au fost prevăzuţi în bugetul local 3.000.000 de lei.
Contractul a fost semnat pe 30 decembrie 2015, iar amplasamentul va fi predat constructorilor cel mai târziu pe 14 ianuarie. Imediat după aceea vor putea începe şi lucrările. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here