STAR Hotel *** Bascov, locaţia potrivită pentru destindere în aer liber

489 views

STAR Hotel *** Bascov, locaţia potrivită pentru destindere în aer liber. Hotel Star este situat pe malul râului Arges, într-un decor liniştit şi plin de verdeaţă, fiind o alegere ideală pentru cei care caută puţină destindere în aer liber.

Hotelul STAR Bascov, de trei stele, este un hotel cu circuit deschis, adresându-se tuturor celor care doresc să organizeze fie evenimente corporatiste, fie diverse evenimente de familie.

Pentru cei care iubesc sportul, sunt disponibile 6 terenuri de tenis, cu posibilitatea de a urma cursuri de initiere. În plus, dispune şi de piscina în aer liber, cu bar şi terasă pentru 100 de persoane.

Piscina exterioară
Piscina exterioara a Hotelului Star este o oaza de relaxare, intr-un splendid decor natural, departe de tumultul orasului. Accesul la piscina este gratuit pentru clientii hotelului, iar la cerere se pot organiza evenimente in aer liber, in jurul piscinei. Acesul la piscina se face pe baza rezervarii, la numarul de telefon 0248.270.352. Luni –€ Duminica  08.00 –€ 22.00.

Terenuri de tenis
Pentru cei care iubesc tenisul, STAR Arena Bascov pune la dispoziţie 6 terenuri de tenis, din care 4 terenuri exterioare dotate cu nocturnă şi două acoperite (cu incalzire centrală). Există şi posibilitatea de a urma cursuri de iniţiere prin Asociaţia Tenis Club AS.

Clubul AS are peste 2500 de copii la initiere, aproape 200 de sportivi promovati in sportul de performanta, peste 60 de turnee castigate, medalii la competitii interne si internationale, campioni nationali de simplu, dublu si pe echipe. De asemenea poate organiza turnee la standard European.

Terasa rustică
Terasa are privilegiul de a se situa pe malul lacului Bascov, intr-o zona liniştită, beneficiind de o privelişte superbă. Aici puteţi admira peisajul şi savura preparatele speciale. Fiind foarte încăpătoare, pe terasă se pot organiza petreceri pentru un număr de peste 100 de persoane.

AICI puteţi face un tur virtual al hotelului şi facilităţilor oferite.

Comments

comments