Stăpânii de sclavi de la Berevoești, ridicați de mascați

Alte șapte persoane implicate în ”Dosarul sclavilor de la Berevoești” au fost condamnate la pedepse cu închisoarea între 4 și 8 ani și luni. Stăpânii de sclavi de la Berevoeşti sunt în acest moment luaţi de mascaţi de acasă, urmând a fi încarcerați.

Citește și Primele condamnări pentru stăpânii de sclavi de la Berevoești 

”Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Arges si cei ai Sectiti de Politie Rurala Schitu Golesti, cu sprijinul  luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale Arges au pus in aplicare 7 mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea emise de Curtea de Apel Pitești, intr-o cauza penala in care s-au desfasurat cercetari pentru savarsirea infractiunilor de trafic si exploatarea persoanelor vulnerabile, respectiv constituirea unui grup infractional organizat. Cele 7 persoane au fost condamnate la pedepse cu inchisoarea intre 4 ani si 8 ani si 8 luni. Acestia au fost ridicati de la domiciliile de pe raza comunei Berevoesti, urmand a fi incarcerati”, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Citește și Ce îi obligau STÂPÂNII pe SCLAVII de la Berevoeşti: să le strângă fecalele din spatele casei. Două persoane au decedat în infernul de la Berevoeşti 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.