Sâmbătă, la Sărbătoarea Fiilor şi Fiicelor Argeşului, fiecare localitate din judeţ a avut posibilitatea de a-şi organiza un stand de prezentare în care să arate vizitatorilor ce are mai bun şi mai reprezentativ.

Dintre numeroasele astfel de locuri amenjate la Muzeul Goleşti, cel al Primăriei Ştefăneşti a ieşit, de departe, în evidenţă. Sub coordonarea noii primăriţe a oraşului Ştefăneşti, Ioana Jenica Dumitru, în zona expoziţională şi-au găsit loc, unul lângă altul, agenţi economici ai zonei şi instituţii de stat, iniţiative private şi autorităţile locale.

Nu au lipsit reprezentanţii Institutului Vinicol de la Ştefăneşti, alături de un vinificator privat, Cramele Marcea, şi de o instituţie de cultură, Vila Florica. Aceasta a expus lucrări realizate de copii în cadrul taberelor de creaţie organizate la instituţie, lângă strugurii din celebrele podgorii de pe dealurile Ştefăneştiului şi vinul realizat în cele două crame.

Aşa stând lucrurile, eleganţa standului oraşului Ştefăneşti fiind o atracţie specială pentru vizitatorii expoziţiei, nu este de mirare că a primit oaspeţi de seamă: pasionaţii de vinuri, iubitorii de cultură, deputaţi şi senatori, nu numai ai colegiului, ci şi colegii din alte zone. O vizită de seamă la standul Primăriei Ştefăneşti a fost făcută chiar de fost premier Nicolae Văcăroiu, actualmente preşedintele Curţii de Conturi a României.

Comments

comments