Sportivii alb-violeţi, cei mai buni din ţară. FC Argeş, campioană la aeromodelism!

789 views

În perioada 20-22 aprilie, la Petreşti, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Aeromodelism rezervate seniorilor şi juniorilor. La această întrecere la care au luat startul cele mai bune grupări din ţară, clubul FC Argeş a reuşit să câştige 10 medalii, dintre care 2 de aur, 5 de argint şi 3 de bronz.

La clasa F1H-seniori, echipa alb-violetă compusă din Viorel Ciucu, Daniel Crinţescu şi Bela Suraniy a devenit campioană naţională. În concursul individual al acestei clase, Viorel Ciucu a obţinut argintul, iar Daniel Crinţescu, bronzul. La clasa F1H-juniori, team-ul argeşean compusă din Teodor Ionică, Nicolae Luţu şi Nicolae Tănase a câştigat titlul naţional.

La clasa F1G-seniori, piteştenii Bela Suraniy şi Nicolae Radu au terminat pe treapta secundă a podiumului intrând astfel în posesia medaliei de argint. La clasa F1G- juniori, echipa FC Argeş compusă din Alexandru Iordache, Nicolae Luţu şi Nicolae Tănase şi-a trecut în palmares locul 2.

La individual, Alexandru Iordache a luat argintul, iar Nicolae Luţu, bronzul.

La clasa F2, echipa piteşteană din care au făcut parte Ştefan Sandu, Nicolae Tănase şi Nicolae Luţu s-a clasat pe locul secund al ierarhiei. În competiţia individuală a acestei clase, Ştefan Sandu a terminat pe treapta a treia a podiumului.

Sportivii de la clubul nostru sunt pregătiţi de antrenorul emerit Marian Popescu.

Comments

comments