Sportivi campioni! CS Mioveni, rezultate remarcabile

0
52

Săptămâna trecută, mai mulți sportivi legitimați la CS Mioveni au obținut rezultate remarcabile. Sportivii secţiei de tenis de masă ai CS Mioveni au obţinut în weekend două medalii la Cupa Municipiului Piteşti. Daniel Sima, la categoria 8 ani, a câştigat locul I, iar David Bădărău, la categoria 9 ani, a obţinut locul III. Cei doi sportivi sunt pregătiţi de antrenorul Daniel Lăzăroiu, acesta fiind şi coordonatorul secţiei de tenis de masă a CS Mioveni.

Un alt sportiv al CS Mioveni a devenit săptămâna trecută vicecampion naţional la seniori

De asemenea, un alt sportiv al CS Mioveni a devenit săptămâna trecută vicecampion naţional la seniori. Boxeurul Marius Dumitru (22 de ani), sportiv legitimat la CS Mioveni şi pregătit de Daniel Preda a boxat la Campionatele Naţionale de Box Seniori, desfăşurate în perioada 26-30 noiembrie la Tomeşti – Iaşi. Dumitru s-a calificat, după două victorii, în finala competiţiei, unde a pierdut la puncte în faţa unui pugilist de la CSM Suceava. Marius Dumitru este fost Campion Naţional în 2017, fost câştigător al Cupei României, medaliat cu bronz la Centura de Aur şi fost medaliat la Campionatele Naţionale de tineret şi seniori.

CS Mioveni are un pugilist selecţionat la Lotul Naţional. Este vorba de Florin Şerban, 18 ani, sportiv legitimat la clubul nostru şi antrenat de Daniel Preda. Şerban a fost chemat la Lotul Naţional de Seniori Under 22, unde selecţioner este Relu Auraş. Sportivul are dublă legitimare, la CS Mioveni şi CS Preda. El este pentru prima oară luat în echipa naţională. Şerban se va prezenta la lot în această săptămână, urmând să facă un stagiu de pregătire cu ceilalţi pugulişti de la lot, după care va participa şi la un turneu de pregătire în Ucraina, cu echipa României, toate aceastea făcînd parte din programul de pregătire pentru Campionatul European din 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here