Sport, distracție și întrecere la Vitality Sport&Wellness. Week-end activ cu aerobic, lupte și seminare de nutriție

13,985 views

Cel mai mare centru de Sport, SPA & Wellness din județul Argeș, Vitality, deschis oficial vineri, în prezența autorităților locale și a multor invitați speciali, în frunte cu binecunoscuta antrenoare de fitness Florentina Opriș, și-a așteptat sâmbătă clienții la primele cursuri și concursuri.

Amatorii și amatoarele de fitness au luat cu asalt clasele de Gym stick, Rebound, Body Plump, Pilates sau Yoga în timp ce băieții, dar și fetele puternice, au avut prilejul de a se întrece în concursuri cu contragreutate.

Amatorii de înot au fost provocați de antrenorii de talie națională Zizica Sora, Bogdan Drăghici și Bogdan Chiriac la câteva concursuri de viteză iar apoi copiii au beneficiat de cursuri de inițiere.

Cel mai bun luptător de MMA din țară, Ion Pascu, a fost invitat special și a susținut un seminar. Alături de el, pentru pasionații de lupte, a fost și antrenorul de kickboxing Gabriel Bota

De luni, activitatea Vitality Sport&Wellnes intra în program normal. În acest complex sportiv puteți beneficia de cele mai moderne facilități pentru întreținerea sănătății prin sport, îngrijire corporală și nutriție: bazin de inot, sauna finlandeză, hamam, salină, jacuzzi și masaj. Arderea caloriilor și modelarea corporală se vor realiza sub îndrumarea unei echipe profesioniste de antrenori, în sălile de aerobic și fitness, dotate cu cele mai moderne echipamente din țară.

De asemenea, aici au condiții de antrenament pentru marea performanță iubitorii de sporturi de contact: MMA, kickboxing, BJJ sau judo.

Nu în ultimul rând, aici găsiți specialiști ce vă pot ajuta cu recuperarea fizică prin masaj și Kinetoterapie și asistență de specialitate în Nutriție.

Informații despre prețuri și despre noul centru sportiv din Argeș puteți găsi pe siteul www.spa-pitesti.ro și pe pagina de Facebook, VitalitySpaPitesti.

Comments

comments