În anul sărbătoririi Marii Uniri, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești organizează Caravana medicală „€Uniți sub tricolor prin Sănătate”, un proiect la nivel național aprobat și susținut de către Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale.

Campania umanitară se va desfășura în perioada iunie-decembrie 2018 în localități din județele Argeș, Vălcea și Dâmbovița.

Prima acțiune a echipei medicale va fi în comuna Brăduleț, comună situată în nord-vestul județului Argeș, având în componență nouă sate în care locuiesc peste 2000 de oameni.

Astfel, sâmbătă, 16.06.2018, între orele 9,00-16,00, o echipă din cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești condusă de comandantul spitalului, colonel medic Guiță-Alexandru Gigel, va fi prezentă în comuna Brăduleț cu medici ofițeri în specialitățile medicale: cardiologie, chirurgie, medicină de familie şi medici – personal civil în specialitățile: O.R.L., neurologie și un ofițer psiholog.

Asistența medicală de urgență va fi asigurată de Compartimentul Primiri Urgențe iar suportul logistic va fi asigurat de personalul încadrat în managementul calității, comunicare și relații publice, informatică și administrativ.

Prin aceasă campanie umanitară, echipa noastră urmărește să vină în sprijinul locuitorilor prin oferirea ideii de prevenție, control medical în regim ambulatoriu gratuit, recomandare și scrisoare medicală.

Comments

comments