Spitalul Județean de Urgență Pitești, medaliat de DSU. A primit „Emblema de onoare”, pentru eforturile depuse în combaterea pandemiei. “Emblema de onoare a DSU” va ajunge la Pitești, la Spitalul Județean de Urgență (SJU), în semn de apreciere și respect pentru toate eforturile depuse de conducerea instituției și personalul angajat, de la declanșarea pandemiei COVID-19.

Ieri, 7 aprilie, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Sănătății, un moment marcat de aducerea în prim plan a tuturor eforturilor depuse de personalul întregului sistem sanitar și implicit de cadrele medicale care activează în sistemul medical de urgență, aflate de mai mult de 1 an de zile sub presiunea luptei continue cu noul coronavirus, Departamentul pentru Situații de Urgență și-a exprimat admirația și respectul față de întreaga activitate depusă, în scopul nobil de a salva vieți.

Astfel, pentru contribuția adusă în combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, a acordat “Emblema de onoare a DSU” Spitalului Județean de Urgență Pitești, precum și altor instituții sanitare, structuri ale instituțiilor de sprijin, și reprezentanți ai societății civile direct implicate în acțiuni umanitare.

Comments

comments