Spitale din Argeș angajează! Se caută asistente medicale, kinetoterapeut și îngrijitoare

5,564 views

Spitalul de Boli Cronice şi Geriatrie „Constantin Bălăceanu Stolnici” din Ştefăneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de kinetoterapeut, studii superioare, la sala de gimnastică medicală. Mai multe detalii aici
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului de Boli Cronice şi Geriatrie „Constantin Bălăceanu Stolnici” din Ştefăneşti, str. Coasta Câmpului nr. 54, județul Argeș, telefon 0248/265.499.

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical principal din cadrul Serviciului de Asistență Medicală, Compartimentul Asistență Medicală Școlară. Mai multe detalii aici
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti, cu sediul în bd. I.C. Brătianu nr. 56, Piteşti, judeţul Argeş, telefon 0372.030.420, interior 106.

Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de asistent medical generalist debutant. Mai multe detalii aici
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie Câmpulung, str. Lascăr Catargiu nr. 38, Judeţul Argeş, telefon: 0248/510.150.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești, cu sediul în Bd. I C. Brătianuur. 56. Pitești, județul Argeș, organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante din cadrul Centrului de îngrijire și Educație Timpurie Creșe Pitești:
2 posturi de îngrijitoare;
– 2 posturi de asistent medical principal (PL);
– 1 post de muncitor calificat (IV) bucătar.
Mai multe detalii aici
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti, bd. I.C. Brătianu nr. 56, Piteşti, judeţul Argeş, telefon 0372/030.420, interior 106.

Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de asistent medical generalist principal. Mai multe detalii aici
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie Câmpulung, str. Lascăr Catargiu nr. 38, Judeţul Argeş, telefon: 0248/510.150.

Comments

comments