Spital din Argeș angajează asistente medicale și infirmiere. Nu se cere vechime

Spitalul de Boli Cronice Călineşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent medical generalist debutant în cadrul Secției îngrijiri paliative; infirmieră debutant în cadrul Secției îngrijiri paliative.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
– asistent medical generalist debutant: studii PL; fără vechime în specialitate.
– infirmieră debutant: școală generală; fără vechime în specialitate; curs de infirmier.
Mai multe detalii aici

Spitalul de Boli Cronice Călineşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist debutant, în cadrul Secției boli cronice.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii PL; fără vechime în specialitate.
Mai multe detalii aici

Spitalul de Boli Cronice Călineşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist principal specialitatea farmacie, în cadrul farmaciei.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii PL; vechime în specialitate 5 ani; certificat grad principal.
Mai multe detalii aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here