Spital din Argeș angajează asistente medicale

0
178

Spitalul Municipal Câmpulung organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale, de execuție, vacante de asistent medical de laborator PL principal (2 posturi) în cadrul Laboratorului de analize medicale.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor: diplomă de absolvire a unei forme de învățământ care atestă formarea în profesia de asistent medical de laborator; adeverință de grad principal în specialitatea asistent medical de laborator; certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R. însoțit de avizul anual, pentru persoanele care exercită profesia; certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R. însoțit de adeverință pentru participare la concurs, eliberată de O.A.M.G.M.A.M.R. Argeș, pentru persoanele care nu profesează la momentul înscrierii; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: 5 ani vechime ca asistent medical de laborator.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
13 decembrie 2021, ora 12:00: proba scrisă;
16 decembrie 2021, ora 10:00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Spitalul Municipal Câmpulung, cu sediul în Câmpulung, str. Dr. Costea nr. 8, județul Argeș, telefon 0248/510.100, int. 101.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here