SPECTACULAR. Spectacol de dans şi acrobaţii la Filarmonica Piteşti, cu dansatorii finalişti la Australian Got Talents

0
97

SPECTACULAR. Spectacol de dans şi acrobaţii la Filarmonica Piteşti, cu dansatorii finalişti la Australian Got Talents. Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și Filarmonica Pitești, și Clubul Total Dance organizează spectacolul de dans și acrobații sub genericul SPECTACULAR, luni, 3 iunie, de la ora 19,00, la sediul Filarmonicii Pitești.

Evenimentul va fi susținut de perechile de dansatori Cameo Rascale din Australia și Dan@Bianca din România. Cameo Rascale – James Capener și Rebeca Borromei sunt un cuplu de acrobați, jongleri și comedieni aclamați pe plan mondial, finaliști la Australian Got Talents.

Dan și Bianca formează un cuplu de dansatori români cu renume internațional, având un palmares bogat în lumea dansului sportiv. După ce și-au încheiat cariera sportivă, și-au îndreptat atenția către vasele de croazieră, susținând numere de ballroom, în diverse spectacole în jurul lumii. În show-ul SPECTACULAR, cei doi prezintă finețea și eleganța dansurilor de salon din perioada postbelică, împreună cu momente de step, comedie și muzică.

Biletele se găsesc la casieria Filarmonicii Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here