Spectacolul caritabil “Rampă pentru Petruț!” Daţi o şansă unui copil vesel și optimist

Leonard Petruţ Dănescu este elev în clasa a VI-a B la Școala „George Topârceanu” din Mioveni. Are 4 diagnostice grave și se deplasează în scaunul cu rotile. În ciuda acestui fapt, este un băiat vesel și optimist. Pentru că locuiește la etajul I și este foarte dificil să fie coborât pe brațe, de câteva ori pe zi, profesorii școlii merg la locuința lui și îi predau lecțiile.

Petruț își dorește să vină la școală, pentru a face orele de curs alături de colegii lui. Are nevoie de o rampă specială, care să fie montată în scara de bloc. Această rampă costă 9 000 de euro, o sumă foarte mare, pe care familia lui nu și-o poate permite.

Sensibilizați de suferința lui, elevii Școlii „George Topârceanu”, colegii lui, vor să-l ajute și au pus la cale un spectacol caritabil, pe care l-au numit “Rampă pentru Petruț!”.

Așa se face că în școală e mare agitație: cântec, dans, teatru, recitări! Colegii săi din fiecare clasă își pun la bătaie talentul artistic și se pregătesc să iasă în luminile “Rampei” din dorința nobilă de a convinge cât mai mulți oameni că Petruț merită să se bucure de prietenia lor, alături de ei, la școală.

Școala „George Topârceanu” și Asociația de Părinți a Școlii sprijină această frumoasă inițiativă, în parteneriat cu Primăria Orașului Mioveni, Centrul Cultural Mioveni și Asociația Inițiativele Voluntarilor „FOR” Mioveni.

Spectacolul caritabil va avea loc joi, 23 noiembrie, începând cu ora 16,00 și va fi găzduit de Centrul Cultural Mioveni.

Cei care vor dori să doneze o vor putea face în urna specială din sala de spectacol sau în contul deschis la BRD, RO25BRDE030SV84307880300, titular cont: Tudor Ionela Magdalena.

Intrarea la acest spectacol este liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here