Luni, 5 decembrie, începând cu ora 17.00 la Consiliul Județean  Argeș vine Moș Nicolae. Este o manifestare organizată de Consiliul Județean Argeș, pentru toți copiii, mari și mici, din județul Argeș, dar în special pentru copiii aflați în îngrijirea DGASPC Argeș. Pe scena amplasată la Consiliul Județean Argeș, actori ai secției de teatru pentru copii și  tineret ”Așchiuță”vor prezenta o scenetă având ca temă legenda lui Moș Nicolae, tineri și copii talentați din Argeș vor cânta colinde și vor prezenta obiceiurile tradiționale specifice sărbătorilor de iarnă, iar cunoscutul și îndrăgitul interpret Mihai Constantinescu va susține un recital extraordinar.

Nu vor lipsi nici cadourile! Spiridușii lui Moș Nicolae vor împărți bomboane, mere, covrigi și nuci copiilor cuminți dar și nuielușe celor neastâmpărați.

IMPORTANT!!!!

În acest an, cutia poștală a lui Moș Crăciun este la Consiliul Județean. În cutia ce va fi amplasată chiar la Consiliul Județean Argeș, copiii sunt așteptați luni, 5 decembrie, să-și pună scrisoarea către Moș Crăciun. În această an, toate scrisorile vor fi ajunge cu siguranță la Moșul, iar de acest lucru se va ocupa în mod special chiar Moș Nicolae. Deci, dragi copii, vă așteptăm la Consiliul Județean Argeș, unde Moș Nicolae vă așteaptă cu multe alte surprize!

Comments

comments