Marți, 24 martie, ora 19.00, la Teatrul Al. Davila, sunteţi invitaţi la spectacolul caritabil „Viață pentru Lia”. Prețul unui bilet este de 50 de lei, fondurile fiind destinate tratamentului studentei Lia Spriridon, de 19 ani, care suferă de LEUCEMIE ACUTĂ LIBFOBLASTICĂ – T.

Lia Spiridon, studentă la două facultăţi, are doar 19 ani. A fost diagnosticată cu teribila boală acum o lună. Salvarea sa stă într-un transplant de măduvă care costă un nimic, în raport cu valoarea tinereţii sale: 200.000 de euro. În scurtul timp de când a aflat de boală, Lia a trecut deja prin mari chinuri şi a început tratamentul cu citostatice.
Cauzei sale i s-au alăturat atât studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii din Piteşti cât şi mulţi alţii şi pentru strângerea fondurilor necesare transplantului au fost organizate mai multe campanii şi spectacole.

Prietenul Liei face şi el un apel disperat către toţi cei ce vor şi pot să îi fie alături. Adrian visează ca Lia să îi devină soţie într-o bună zi. „Dragi prieteni, scriu această postare cu durere în suflet, sperând că mai sunt oameni în lumea asta care vor să facă şi bine. De aproximativ o lună sunt un om oarecum schimbat, doborât de situaţie, dar cu o mare speranţă în mine că totul se va termina cu bine. Iubita mea, în vârstă de 19 ani, acum o lună a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu celule IT. Totul a fost un şoc atât pentru mine, pentru părinţii ei, pentru familie, prieteni, cât şi pentru ea. Iniţial am vrut să credem că nu este adevărat, dar totul s-a confirmat. Momentan tratamentul decurge bine, dar va fi nevoie de un transplant de măduvă, care costă enorm. Această copilă minunată şi frumoasă merită să se facă bine! Nu dorim nimănui să treacă prin asemenea clipe. Vă rog să o ajutăm cu tot ce putem!!!! Se pot da cei 3% din profitul unei firme sau se poate face o sponsorizare. Orice sumă e binevenită!!! Vă mulţumesc din suflet!!”

Puteţi dona pentru Lia atât în cadrul spectacolului, cât şi în conturile de mai jos :
►IBAN cont RON-RO05RNCB0022111861920005
►IBAN cont EUR-RO75RNCB0022111861920006
►IBAN cont USD-RO48RNCB0022111861920007
Titular Cont: SPIRIDON LIA MARIA MANUELA

Comments

comments

DISTRIBUIȚI