Spărgător de locuințe, prins. A furat bunuri de 10.000 de lei din mai multe case din Pitești

Bărbat arestat preventiv. Un bărbat de 29 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor furturi din locuințe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei au fost recuperate de polițiști. La data de 24 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secțiilor 3 și 4 Poliție Pitești, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat patru percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în cursul lunii februarie, I.M.F., de 29 de ani, din comuna Popești, ar fi pătruns în patru locuințe de pe raza municipiului Pitești de unde ar fi sustras mai multe bunuri. În urma perchezițiilor polițiștii au identificat telefoane mobile, laptopuri, bijuterii și accesorii vestimentare, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, suspectibile a proveni din infracțiuni. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.
În urma propunerii Parchetului, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetarile continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here