Pe soţul renumitei interprete de muzică populară Cristina Turcu-Preda, Iulică Preda, toată lumea îl ştie ca pe un tip solid, care, la un moment dat, cântărea aproape 160 de kg.

Nimeni nu şi l-a închipuit vreodată mai slab de atât, pentru că apropiaţii s-au obişnuit cu acea imagine. Cu toate acestea, noua înfăţişare a lui Iulică Preda este acum cu totul alta.

Soţul Cristinei este într-o formă de zile mari, pentru că a reuşit să slăbească, într-un an, 80 de kg. Este cu totul schimbat, iar surpriza cea mare pentru cunoscuţi este aceea că aproape nimeni nu l-a mai recunoscut pe stradă. Secretul lui Iulică Preda constă într-o operaţie de micşorare a stomacului, care se numeşte gastrectomie şi pe care a făcut-o la Bucureşti. Deşi după intervenţie a fost nevoie şi de un regim alimentar, soţul Cristinei Turcu-Preda se simte foarte bine şi se mândreşte nevoie mare cu noul său look. Costurile unei astfel de operaţii variază între 3.600 şi 5.600 euro, în funcţie de spitalul sau clinica unde se efectuează.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI