Sorin Apostoliceanu promite că va aduce cea mai bună echipă la Primăria Piteşti. Candidat din partea PNL la funcţia de primar al Piteştiului, Sorin Apostoliceanu vrea să redea o altă faţă oraşului, iar modul cum a fost administrat până acum trebuie schimbat.

Prieteni, sunt convins ca o mare parte dintre voi ați aflat deja că m-am alăturat echipei PNL, dar am simțit să vă spun asta și eu, direct și deschis.

De ce?

Pentru că mi-ați fost întotdeauna alături și doar comunicând și lucrând împreună, ca și până acum, vom reuși să transformăm Piteștiul în orașul în care vrem să trăim și în care vrem să ne creștem copiii.

Nu vă ascund, avem mult de lucru. ÎMPREUNĂ, nu doar eu!

Piteștiul are nevoie de oamenii lui ca cetățeni implicați și responsabili și de o administrație deschisă, onestă și determinată. Modul cum a fost administrat până acum TREBUIE să se schimbe! Eu sunt pregătit să fac asta și știu și cum să o fac. Și, cel mai important, acum am și cu cine!

Voi sunteți martorii direcți ai implicării mele. Împreună cu voi vreau să continui pe acest drum. A venit și rândul nostru să fim dați ca exemplu de AȘA DA!!!

Mi-am găsit aliați extrem de bine pregătiți în PNL și sunt mândru că pot să vin în fața voastră cu cei mai buni oameni! Va fi cea mai bună echipă la Primăria Pitești, asta vă pot promite de acum!

Vă mulțumesc pentru sprijin și, ca întotdeauna, ținem aproape!”, declară Sorin Apostoliceanu.

Comments

comments