Sondaj. Barcelona, Real Madrid și Liverpool, echipele preferate ale românilor

Conform sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro în februarie 2024, cei mai mulți români preferă FC Barcelona, Real Madrid și Liverpool dintre echipele de fotbal de club care evoluează la nivel internaţional.

Echipa de fotbal de club preferată (internațional)

Întrebați care este echipa lor favorită dintre echipele de fotbal de club care evoluează la nivel internațional, 12.2% dintre cei chestionați indică FC Barcelona, 11.6% Real Madrid și 2.6% Liverpool.

În clasament urmează Manchester United și Bayern Munchen – ambele echipe menționate de 1.7% dintre participanții la sondaj și Manchester City menționată de 1.3%. 0.9% dintre respondenți indică PSG, 0.9% AC Milan,  0.7% Inter Milano și 0.4% Arsenal Londra. 11% spun că au altă echipă favorită,  47.7% că nu au o echipă favorită, iar 7.4% nu știu sau răspund.

Metodologie: Sondajul de opinie a fost realizat de INSCOP Research la comanda agenției de știri News.ro. Datele au fost culese în perioada 22 – 29 februarie 2024. Metoda de cercetare: interviu prin intermediul chestionarului. Datele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului simplu, stratificat fiind de 1100 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupație) pentru populația neinstituționalizată a României, cu vârsta de 18 ani și peste. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.95%, la un grad de încredere de 95%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.