Șoferul fugar din Argeș a fost prins! Acesta a omorât un tânăr și a rănit alți trei

2,912 views

Șoferul care a provocat un accident mortal în comuna argeșeană Bascov, pe 19 noiembrie, a fost prins de polițiști. Cel care a produs accidentul de circulație, în urma căruia un tânăr a decedat și alte trei persoane au fost rănite, are 23 de ani și este din comuna Băiculești. Potrivit IPJ Argeș, șoferul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

”Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș l-au identificat pe B.D.C., de 23 de ani, din comuna Băiculești, județul Argeș, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Tânărul este bănuit că, în seara zilei de 19 noiembrie, ar fi produs un accident de circulație pe raza comunei Bascov, în urma căruia un tânăr a decedat și alți 3 au fost răniți. Acesta a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea poliției.

Tânărul a fost condus la sediul Serviciului Rutier Argeș pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă”, se transmite în comunicatul IPJ Argeș.

Comments

comments