Șoferițele au primit flori de la polițiști, în Argeș

O FLOARE ȘI UN GÂND BUN DIN PARTEA POLIȚIȘTILOR. Pornind de la specificul festiv al sărbătorii de 8 MARTIE, polițiștii rutieri argeșeni au considerat că pot aduce un gând bun, prin oferirea unei flori, și un moment de pauză pentru cafea sau ceai, participanților la trafic care vin din zona de conflict din Ucraina.

Mesajele către cetățenii ucraineni au fost transmise atât în limba engleză, cât și în limba ucraineană, consemnate în alfabet chirilic.

Acțiunea a fost desfășurată și de către polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi – Autostrada A1, care au transmis același mesaj, de a conduce prudent, având în vedere și carosabilul ud sau chiar condițiile de trafic de iarnă, dar și de a face pauze regulat, pentru a preveni oboseala la volan, având în vedere traseele lungi parcurse.

”Prin aceste activități, ne dorim să contribuim la siguranța rutieră, astfel încât toți participanții la trafic să ajungă cu bune la destinație. Desigur, un gând bun se îndreaptă și către femeile și mamele din viețile noastre, cărora le mulțumim pentru înțelegere și sprijin și le urăm să aibă parte de tot ce își doresc în această primăvară”, transmite Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here