Șoferițe vitezomane, lăsate fără permis de polițiștii argeșeni

Șoferițe vitezomane. Pe 7 aprilie, poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 53 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Țițești, fiind înregistrată cu aparatul RADAR cu viteza de 119 km/h.

Conducătoarea auto a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Tot pe 7 aprilie, poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 25 de ani, din Coșești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrată cu aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h.

Conducătoarea auto a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare. (foto ilustrativ) 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.