Șoferiță în vârstă de 19 ani din Argeș, prinsă de RADAR cu 110km/h

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri din Argeș au aplicat 409 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 95.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 27 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

„Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil”, transmite Poliția Argeș.

Conduceau cu viteză excesivă

Pe 11 iunie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 37 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Frații Golești din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Pe 11 iunie, polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat o tânără de 19 ani, din Bogați, care conducea un autoturism pe DJ 702 Topoloveni, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h.

Conducătoarea auto a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Pe 12 iunie, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 47 de ani, din Schitu Golești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here