Pe 27 iulie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au depistat o femeie de 35 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, iar în urma verificărilor s-a stabilit că aceasta figurează cu dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Conducere fără permis și sub influența alcoolului

În noaptea de 27 spre 28 iulie, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au depistat un bărbat de 37 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DJ 659, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că acesta avea permisul de conducere anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

Conducea fără drept

Pe 27 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au depistat un bărbat de 53 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Negru Vodă de pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

Comments

comments