Șoferi vitezomani și băuți la volan, prinși de polițiștii argeșeni! Motociclist cu 134 km/h în localitate

1,299 views

Șoferi vitezomani și băuți la volan, prinși de polițiștii argeșeni! Motociclist cu 134 km/h în localitate. În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat 163 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 40.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 14 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

Șoferi vitezomani, prinși de RADAR

În seara zilei de 12 august, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești au depistat un bărbat de 23 de ani, din Buzoești, în timp ce conducea o motocicletă pe D.J. 504, pe raza satului Cornățel, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 134 km/h. Totodată, în urma verificărilor, s-a constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motocicleta și avea autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au depistat un bărbat de 47 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza comunei Drăganu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au depistat un bărbat de 39 de ani, din Arad, care conducea un autoturism pe DN , pe raza comunei Drăganu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Conduceau sub influența alcoolului

În noaptea de 12 spre 13 august, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 39 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Exercițiu din Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În seara zilei de 12 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au depistat un bărbat de 45 de ani, din Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 659, pe raza comunei Mozăceni, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din localitatea Gura Foii, județul Dâmbovița, care conducea un autocamion pe D.N. 7, pe raza orașului Ștefănești, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Comments

comments