În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 264 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 80.000 de lei. Cu aceeași ocazie, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 26 de permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Conducea fără drept

Pe 22 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au depistat un tânăr de 20 de ani, din Schitu Golești, care conducea un autoturism pe raza localității Poienarii de Muscel, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Conduceau cu viteză excesivă

Pe 24 mai, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 145 km/h. Bărbatul a fost sancționat conform OUG195/2002R cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Pe 24 mai, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 34 de ani, din Stâlpeni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Țițești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 133 km/h. Bărbatul a fost sancționat conform OUG195/2002R cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Pe 24 mai, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 24 de ani, din Mălureni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe strada Calea Câmpulung, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 123 km/h. Bărbatul a fost sancționat conform OUG195/2002R cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Comments

comments