Șoferi vitezomani pe drumurile din Argeș, prinși de Radar

406 views

Șoferi vitezomani pe drumurile din Argeș, prinși de Radar. În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din Argeș au aplicat 337 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 100.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 23 de permise de conducere și au retras 18 certificate de înmatriculare.

Șoferi vitezomani, prinși de Radar

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au depistat un bărbat de 31 de ani, din Sibiu, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localităţii Drăganu, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 112 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 47 de ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii de domiciliu, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 124 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 54 de ani, din Onești, județul Bacău, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii Mihăeşti, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 123 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Comments

comments