Șoferi teribiliști pe străzile din Argeș! Viteză de 157 km/h în localitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din Argeș au aplicat 209 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 65.000 de lei, au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 22 de permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 22 de ani, din Merişani, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Schitu Goleşti, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 157 km/h. Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

De asemenea, un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Stâlpeni, a fost înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 123 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Un tânăr de 21 de ani, din Poienarii de Muscel, care conducea un autoturism pe strada Traian din municipiul Câmpulung a fost înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 117 km/h. Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here