În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din Argeș au dat 334 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 77.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 19 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Prinși de RADAR pe Calea Bascovului

În ziua de 20 februarie, polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe C.A., de 26 de ani, din municipiul Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bascovului, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 104 km/h. Tot pe 20 februarie, un alt tânăr de 25 de ani din municipiul Pitești a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bascovului, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Ambii șoferi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei fiecare și s-a dispus măsura reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru o perioadă de 90 de zile.

Dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare-Pravăţ l-au depistat pe Z.G., de 52 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea în localitatea de domiciliu un autoturism, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Tigveni l-au depistat pe S.M., de 47 de ani, din comuna Şuici, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

A urcat beat la volan și a lovit un biciclist

În seara zilei de 20 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni l-au identificat pe L.V.M., de 26 de ani, din aceeași localitate, care, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Topoloveni, a accidentat un bărbat de 48 de ani, din localitate, ce se deplasa pe bicicletă, pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers.
Ambii bărbaţi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar biciclistul a refuzat să fie transportat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 și 336 din Codul Penal.

Comments

comments