Șoferi grăbiți, prinși de RADAR. Polițiștii argeșeni i-au lăsat fără permis. Pe 23 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 30 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 127 km/h. Bărbatul a fost a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Tot pe 23 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat o tânără de 25 de ani, din Costești, care conducea un autoturism pe DN 65B, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h. Tânăra a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere al celei în cauză a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 35 de ani, din Băbana, care conducea un autoturism pe DN65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 115 km/h. Bărbatul a fost a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Comments

comments