Șoferi din Pitești, prinși beți și drogați la volan

0
875

Polițiștii rutieri din Argeș au dat în ultimele 24 de ore 161 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 60.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 20 de permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, doi șoferi din Pitești s-au ales cu dosare penale. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat joi, 9 ianuarie, un bărbat de 58 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Dumbravei, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Etilotestul a indicat concentrația de 0,87 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Tot pe 9 ianuarie, polițiștii rutieri din Pitești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism strada Dumbravei, în timp ce se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, cel mai probabil marijuana. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, pentru stabilirea tipului de substanță consumată. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here