În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 246 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 41.815 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 7 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Conducea sub influența băuturilor alcoolice. Pe 16 februarie, polițiștii Serviciului Rutier Argeș l-au depistat pe str. Calea Bascovului, din municipiul Pitești pe G.C., de 38 de ani, din Cotmeana, judeţul Argeş, care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Conducea un autoturism neînmatriculat

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe S.M., de 40 de ani, din municipiul Pitești, judeţul Argeș, care conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

Şoferi din Argeş, conduceau fără drept

Pe 14 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Câmpulung l-au depistat pe Bd. I. Mihalache, pe L.I., de 30 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni l-au depistat pe J.I., de 44 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe Bd. Dacia, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

Comments

comments