Șoferi din Argeș, prinși beți la volan

Șoferi din Argeș, prinși beți la volan. Duminică, 9 iunie, polițiștii argeșeni au depistat mai mulți șoferi în timp ce conduceau sub influența alcoolului. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 42 de ani din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mărăcineni, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Bărbatului i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au depistat un bărbat de 33 de ani din Coşeşti, care conducea un autoturism pe raza comunei Pietroşani, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat de 53 de ani din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe raza comunei Albeștii de Argeș, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Ștefănești au depistat un bărbat de 40 de ani din Leordeni, care conducea un autoturism pe raza localității Ștefănești, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.