Efectua transport de persoane în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Pe 13 octombrie, poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş au depistat un bărbat de 59 de ani, din comuna Sălătrucu, care efectua transport public de persoane prin curse regulate, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că se afla sub influența alcoolului, aparatul afișând o valoare sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a abaterii, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

”Reamintim că activitățile din cadrul acțiunii TISPOL TRUCK&BUS sunt în desfăşurare şi vor continua pe întreg parcursul săptămânii. Pentru mai multe informații și recomandări preventive, puteți accesa gratuit site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș”, transmite Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș. (foto ilustrativ)

Comments

comments