Sociologul Marius Pieleanu: “Nici un candidat de talia lui Ion Ţiriac nu ar intra în turul II dacă este susţinut de PSD!”

468 views

Sociologul Marius Pieleanu: “€Nici un candidat de talia lui Ion Ţiriac nu ar intra în turul II dacă este susţinut de PSD!” După ce propriul primar, Robert Negoiţă, edilul PSD al Sectorului 3, a declarat că PSD nu ar câştiga prezidenţialele nici dacă l-ar avea candidat pe PAPA, şi sociologul Marius Pieleanu vine cu veşti proaste pentru partid: “Nici un candidat de talia lui Ion Ţiriac nu ar intra în turul II dacă este susţinut de PSD!”.

Sociologul Marius Pieleanu a declarat la emisiunea “Punctul de Întâlnire” de la Antena 3 că există șanse ca actuala conducere PSD să aleagă o altă persoană decât cea indicată pe primul loc în sondajele care măsoară popularitatea și intenția de vot a cetățenilor, candidat ce va fi ales de liderii social-democrați la Congresul PSD din 3 august.

„€Este posibil să îl aleagă pe cel de pe poziția numărul doi din sondaj, însă este absolut imposibil și ar fi o greșeală dacă ar da un nume care este situat pe alte poziții în sondaj. Ar fi o greșeală fatală. PSD dacă nu reușește să se ducă în turul doi, mi-e teamă că va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni” a precizat sociologul Pieleanu.

„€Există o dificultate în identificarea celei mai bune soluții pentru care PSD să-și asigure trecerea în turul doi. Sunt mai mulți prezidențiabili care și-au manifestat dorința. Printre ei se află și Șerban Nicolae, Gabriela Firea, Mihai Fifor, domnul Tăriceanu ca o posibilitate de alianță. PSD are avea ce să aleagă” a adăugat Marius Pieleanu.

Sociologul s-a arătat însă sceptic cu privire la şansele PSD de a accede în turul II al prezidenţialelor, susţinând că nici un candidat de talia lui Ion Ţiriac nu ar intra în turul II dacă este susţinut de PSD.

Comments

comments