Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aniversează Ziua Mondială a Apei – 22 martie

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită anual la data de 22 martie, este un eveniment care aduce în centrul atenţiei diferite aspecte legate de apă, de preocupările şi provocările în gestionarea resurselor de apă.

În fiecare an, Ziua Mondială a Apei are o temă distinctă. Anul acesta, la cea de-a 26-a aniversare, tema este „Natura şi apa“ şi se referă la explorarea modului în care putem folosi natura pentru a depăşi problemele legate de apă ale secolului XXI.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti continuă activităţile dedicate Zilei Mondiale a Apei şi în acest an, organizând două acţiuni în cadrul Programului Educaţional Piky, şi anume:

・ concursul de desene „€Protejăm natura, avem grijă de apă!“, participanţi fiind elevi din clasele I-XII de la unităţi de învăţământ din judeţul Argeş. Premierea elevilor câştigători va avea loc în data de 22 martie 2018, la Muzeul Judeţean Argeş.
・ Zilele Porţilor Deschise – în perioada 21 – 23 martie 2018 grupuri de elevi şi cadre didactice vor vizita Uzina de Apă Budeasa şi staţiile de epurare din Piteşti, Costeşti şi Topoloveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.