Șocant! Jandarm argeșean mort în urma unei lovituri

0
473

Șocant! Jandarm argeșean mort în urma unei lovituri. Joi, 7 februarie, Cătălin Geabelea, subofiţer din cadrul Jandarmeriei Argeş a încetat din viaţă la Spitalul Militar Central „Carol Davila” din Bucureşti. Jandarmul argeșean avea 49 de ani. Acesta era în comă de aproape o lună de zile, după ce a fost lovit cu pumnul în tâmplă.

Tragedia a avut loc în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, când jandarmul a fost adus inconștient la Spitalul Județean de Urgență Pitești de niște prieteni. Aceștia au spus că bărbatul ar fi căzut pe gheață. La scurt timp, subofițerul a fost transferat la Spitalul Militar din București. Aici, medicii au stabilit că avea traumatism cranio-cerebral, fractură parietală stânga cu deplasare şi hematom subdural, iar prognosticul a fost unul rezervat.

La câteva zile de la eveniment, fratele acestuia a mers la poliție, în Pitești, declarând că are o suspiciune despre modul în care Cătălin ar fi ajuns într-o asemenea stare. După cercetări, s-a dovedit că jandarmul ar fi fost lovit de un bărbat Sevastian Florin T., de 50 de ani. Agresorul l-a lăsat la pământ pe jandarm, după ce l-a lovit cu pumnul în tâmplă. Pe 17 ianuarie, acesta a fost reținut de poliție pentru 24 de ore. Apoi, instanţa de judecată a hotărât ca individul să fie plasat în arest la domiciliu timp de 30 de zile.

Ieri, din păcate, jandarmul a încetat din viață. Agresorul va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here