O tragedie a avut loc duminică, în curtea unei biserici din judeţul Argeş. Se pare că un bărbat şi-a ucis atât soţia, cât şi fiul adolescent. IPJ Argeş a fost sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unei biserici din comuna Mihăiești, satul Drăghici, un bărbat de 44 de ani și-a agresat soţia de 38 de ani și fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit. În urma agresiunii, ambele victime au decedat.

Apoi agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști. Poliţia a demarat o anchetă. Deocamdată nu există informaţii cu privire la motivele care au dus la gestul bărbatului.

Agresorul a fost adus la Spitalul Județean din Pitești cu un echipaj al Serviciului de Ambulanța Argeș, în stare de semiconștiență. “Prezintă o plagă deschisă la nivelul gâtului. A fost dus în sala de operație. Prognosticul medicilor este rezervat”, transmite Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Din primele informații, se pare că bărbatul și-a înjunghiat soția pe fondul unor înțelegeri, iar apoi și-a dat fiul adolescent cu capul de asfalt.

Comments

comments