În urmă cu puțin timp, pe un grup Facebook dedicat Piteștiului a apărut o postare șocantă. O doamnă din Pitești relatează cum un animal fără apărare, un câine fără stăpân aciuat în apropierea blocului său, a fost efectiv tăiat cu cuțitul la gât de niște copii ce locuiesc în aceeași zonă.
Înfiorător este faptul că, potrivit doamnei, respectivii puști au o vârstă destul de fragedă, dar se manifestă cu o cruzime ieșită din comun, dacă au fost în stare să schingiuiască bietul animal în asemenea hal!
“Cat se poate de urgent! PITESTI…Cautam familie pentru acest caine!
De câteva luni sta pe la mine prin cartier. Câțiva COPII (9-13) ani i-au pus gand rau!
Tot timpul cobor si ii mai dau de mâncare, astăzi cand am coborât cu cățelușa mea afara o vecina mi-a spus că acei copii l-au tăiat la gât, în prima fază nu mi-a venit sa cred pana am ajuns la el si l-am văzut, ce ma deranjează cel mai mult este faptul că niste copilași au putut să facă asa ceva!!!!! Si aseară inclusiv il făceau sa latre la ei si sa ii alerge si cand vedeau ca vine înspre ei aruncau cu pietre in el, poate se gaseste cineva si pentru el, nu conteaza ca o sa stea la casa sau bloc, important este sa fie bine!” a scris femeia pe Facebook, îngrijorată de soarta bietului animal.
Din pozele care au fost postate se poate vedea că bietul cătel nu prezintă nici un fel de pericol, stând cuminte lângă picioarel oamenilor și fiind sociabil chiar și cu bebelușii în cărucior.
Astfel de cazuri intră, potrivit noilor reglementări, sub jurisdicția Poliției Animalelor, care ar trebui să se autosesizeze și în acest caz de cruzime. Mai ales că făptuirorii sunt niște copii!

Comments

comments

DISTRIBUIȚI