Situație dramatică în spitale. În Argeș, nu mai sunt locuri cu oxigen în secțiile COVID

Spitalele din toată țara sunt asaltate de bolnavi de COVID. Situația este dramatică și în Argeș, unde nu mai sunt locuri cu oxigen în secțiile COVID. Potrivit subprefectului Lucian Ionescu, pacienții care necesită oxigen sunt preluați de către Unitățile de Primiri Urgențe, blocând astfel urgențele non-COVID.

”Am stat 3 ore în ședință cu managerii de spitale pentru a găsi locuri suplimentare cu sursă de oxigen (nu vorbim de locuri ATI) pentru persoanele infectate de covid.

În momentul de față nu mai există locuri cu oxigen în secțiile covid din județul Argeș și pacienții care necesită oxigen sunt preluați de către Unitățile de Primiri Urgențe, blocând urgențele non-covid. Nimic nu mai seamănă cu ce a fost. Deja am trecut de vârful valului doi și nu mai există un tipar de comparație în momentul de față.

Fac un nou apel, vaccinați-vă! Purtați masca, păstrați distanțarea, dezinfectați-vă, evitați locurile aglomerate. Dacă aveți boli cronice, stați cât mai mult în casă!”, transmite subprefectul de Argeș Lucian Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here