Simona Niculescu, femeia care a învins în instanţă Primăria Băiculeşti, vrea să candideze pentru preşedinţia CJ Argeş. Simona Niculescu, femeia care a învins Primăria Băiculeşti într-o serie de procese pe motive administrative, a decis să candideze. Ea vizează postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Femeia a câştigat, până acum, 4 litigii cu administraţia din Băiculeşti. Revenită în România în 2007, după 30 de ani trăiţi în Franţa, Simona Niculescu a decis să îşi ridice o casă în Argeş, la Băiculeşti, în satul Valea Brazilor, iar apoi a somat autorităţile locale să îi asfalteze drumul până la locuinţă şi să îi plătească chiria la o maşină de teren pentru că strada sa a devenit impracticabilă din cauza unor intemperii în timpul sezonului ploios. O altă decizie favorabilă a fost legată de faptul că primăria nu emitea şi nu înştiinţa cetăţenii asupra deciziilor de plată pentru impozitele locale, drept pentru care a refuzat să le plătească. O ultimă sentinţă favorabilă a fost cea prin care primăria este obligată să facă un proiect separat pentru a-i asigura accesul la reţeaua de apă.

După aceste succese, Simona Niculescu doreşte acum să facă ordine la nivel judeţean. “Dragi prieteni, voi candida! Mă lupt pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Aș vrea să fiți alături de mine pe tot acest drum. Vă rog completați acest formular: https://bit.ly/2PESco9”€ este mesajul postat pe contul său de Facebook.

Comments

comments