Simona Bucura-Oprescu, secretar general PSD Argeş: “Am convingerea că PSD va câştiga alegerile locale de anul acesta!” Prezentă la conferinţa de presă săpătmânală a PSD Argeş, deputata Simona Bucura Oprescu şi-a exprimat convingerea că partidul va reuşi să obţină un scor foarte bun la alegerile locale din vara acestui an. Până în prezent au fost organizate adunări generale în 45 de localităţi din judeţ, fiind aleşi preşedinţii de organizaţii, care au fost desemnaţi candidaţi pentru funcţia de primar, precum şi candidaţii pentru funcţiile de consilier local.

Au avut loc, până acum alegeri în 45 de localităţi şi am convingerea ca PSD va câştiga alegerile locale de anul acesta. Am avut adunară generale pline de energie, cu număr foarte, foarte mare de membri prezenţi. Acest număr foarte mare de prezenţi şi energia pe care am regăsit-o acolo ne fac încrezători! Aleşii noştri au facut ceva în respectivele localităţi, sunt respectaţi şi asta ne dă încredere că vom câştiga fără nici un fel de probleme!” a declarat deputata Bucura Oprescu.

Potrivit acesteia, în toate oraşele, precum şi în multe localităţi din mediul rural, sunt în derulate sondaje pentru a evidenţia candidaţii cu cele mai multe şanse iar desemnarea revine ca sarcină adunărilor generale. Calendarul derulării adunărilor generale este în plină desfăşurare, iar până la 1 aprilie ar trebui ca în fiecare localitate să fie desemnat candidatul la funcţia de primar. În majoritatea cazurilor, primarul în funcţie va fi desemnat din nou iar acolo unde PSD nu are primar, sunt deschise discuţii cu reprezentanţii celorlalte partide, deci nu este exclus să vedem şi “transferuri” mai mult sau mai puţin spectaculoase.

În ce priveşte evoluţia partidului pe plan naţional, avem un premier desemnat în persoana domnului Câţu, ceea ce însamnă că mascarada continuă! Cum putem desemna un premier ce a primit de trei ori aviz negativ la audierile din Comisia de buget-finanţe? Desemnarea lui înseamnă că hotârârea Curţii Constituţionale a României este călcată în picioare. Să ne uităm şi la ce a făcut Câţu la Ministerul de Finanţe: euro a crescut, a trecut de 4,8, cea ce înseamnă că toate facturile vor creşte. Toţi cetăţenii vor plăti mai mult pentru orice: gaz, lumină, telefonie… Să nu uităm că este singurul ministru ce a declarat că educaţia şi sănătatea nu sunt prioritare! În plus, sub conducerea lui, România a ajuns la un maxim istoric al împrumuturilor, de peste 7 miliarde de euro!” a mai spus Simona Bucura-Oprescu.

Comments

comments