Simona Bucura-Oprescu, PSD Argeș: “INS reconfirmă dezastrul făcut în economie de Guvernul liberal”
“Dacă mai era nevoie, Institutul Național de Statistică reconfirmă, prin cele mai recente date oficiale, dezastrul făcut în economie de măsurile luate de către Guvernul liberal.
Aflăm, astfel, că economia  Romaniei a scăzut cu 4,6% în primele 9 luni ale acestui an, în condițiile în care în noiembrie 2020, când PSD a plecat de la guvernare, economia națională era pe plus cu peste 5%.
Datele statistice mai arată și cum Guvernul PNL a demolat, efectiv, industrii care produceau plus valoare: o contribuţie negativă importantă la formarea PIB au avut industria de turism, restaurante, cafenele și hoteluri, precum şi activităţile de spectacole, culturale şi recreative.
Tabloul guvernării liberale nu ar fi complet dacă nu am aminti și de împrumuturile uriașe, de sutele de mii de șomeri, de miile de firme închise, de creșterea prețurilor, blocarea creșterii veniturilor și, desigur, de tunurile financiare date de către guvernanți în pandemie.
PSD a câștigat alegerile și are soluții de redresare a țării. Trebuie, însă, ca președintele Iohannis să respecte Constituția și să nu facă tot posibilul pentru a da în continuare dreptei guvernarea, punând astfel în pericol stabilitatea economică a țării!” a scris pe contul său de Facebook deputata Simona Bucura-Oprescu, care a obținut un nou mandat la alegerile de duminica trecută.

Comments

comments