Simona Bucura-Oprescu: “Ignorând rezultatul votului din 6 decembrie, PNL negociază de zor formarea unui nou Guvern cu USR-PLUS și UDMR. Deşi PSD a reuşit să obţină cel ami mare număr de voturi la alegerile din 6 decembrie, fiind, practic, câştigătorul alegerilor, a fost lăsat total pe dinafară când vine vorba despre alcătuirea viitorului guvern. Într-o postare pe contul său de Facebook, deputata Simona Bucura-Oprescu critică acest lucru şi faptul că pentru unii sunt mai importante funcţiile decât viitorul ţării.

Ignorând rezultatul votului din 6 decembrie, PNL negociază de zor formarea unui nou Guvern cu USR-PLUS și UDMR. Deși România traversează o gravă criză sanitară și economică, liberalii nu sunt preocupați decât să fie la putere din nou!

Guvernarea PNL a destabilizat economia României. Mii de firme sunt în faliment, sute de mii de oameni și-au pierdut locurile de muncă, iar prețurile au luat-o razna!

Conform celui mai recent raport al Institutului Național de Statistică, scumpirile s-au ținut și se țin lanț.

Astfel, în luna noiembrie, cele mai mari scumpiri s-au înregistrat la alimente.

Mărfurile alimentare s-au scumpit în noiembrie 2020 cu 3,81% față de noiembrie 2019.

Dintre mărfurile alimentare, în luna noiembrie a acestui an față de decembrie 2019, cel mai mult s-au scumpit: fasolea boabe și alte leguminoase – cu 17,22%, și făina – cu 7,37%.

De asemenea, serviciile s-au scumpit cu 2,77%.

Iar veștile proaste nu se opresc aici: de la 1 ianuarie se scumpesc energia electrică, gazele, țigările etc!

Guvernul PNL nu a scăpat doar pandemia de sub control, ci și economia!” a scris deputata Bucura- Oprescu.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI